tiistai 11. syyskuuta 2012

Kampanjaviikko lähestyy!

Elinikäisen oppimisen kampanjaviikko starttaa ensi viikon maanantaina 17.9 ja kestää sunnuntaihin 23.9 saakka. Elinikäisen oppimisen tapahtumia voi järjestää milloin vain, mutta suurin osa tapahtumista keskittyy kampanjaviikolle 38.

Tällä viikollakin tapahtuu. Huomenna 12.9 olisi tarjolla yleisöluento Kankaanpäässä ja loppuviikosta Elinikäisen oppimisen kampanjatapahtumiin voi osallistua Varkaudessa ja Rovaniemellä. Viikolla 38 tapahtumien kirjo vain kasvaa ja mukaansatempaavia tilaisuuksia on tarjolla kaikkialla maassa.

Haluaisitko sinä osallistua tapahtumiin? Voit käydä tarkistamassa lähiseutusi tapahtumat nettisivuiltamme innostuoppimaan.fi, jonne olemme keränneet kattavasti taustatietoa Elinikäisen oppimisen kampanjasta ja kaikesta siihen liittyvästä. Tapahtumakalenteri on sivuilla ihan sinua varten.

Kampanjaviikon päätapahtuma järjestetään Helsingissä Vanhalla ylioppilastalolla 19.9 klo 10-17 ja päivän aikana lavalla nähdään monenlaista ohjelmaa. Luvassa on tuhtia tietoa opiskelu- ja työmahdollisuuksista, unohtumattomia keskusteluja ja laadukasta viihdettä. Tapahtuman juontavat hurmaava Miia Nuutila ja Jean S -bändin keulakuva Antti S. Paavilainen. Tarkemman päiväohjelman löydät täältä.


Viime vuonna Vanhalle Ylioppilastalolla vieraili 3000 innokasta kävijää.
Kuva: Maria Kokljuschkin.

Nyt on hyvä aika innostua! Elinikäisen oppimisen kampanjatapahtumat tarjoavat runsaasti virikkeitä opiskelu- ja työelämään aktiivista vapaa-aikaa unohtamatta. Jos et ole vielä merkinnyt kiinnostavimpia tapahtumia kalenteriisi, niin tee se nyt.

Viikko 38 on oppimisen juhlaa alusta alkaen ja sinut on kutsuttu mukaan!

Virpi

Ei kommentteja: