perjantai 1. kesäkuuta 2012

Oppimisesta tulee hyvä olo!

Elinikäisen oppimisen kampaajaa vietetään tänä vuonna viikolla 38. Kampanja huipentuu viime vuoden tapaan Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla, jossa järjestetään messutyyppinen tapahtuma keskiviikkona 19. syyskuuta. Syyskuussa ja varsinaisen kampanjan aikana tullaan järjestämään myös muita alueellisia tapahtumia, joista tiedotetaan kampanjan nettisivuilla lähempänä varsinaista ajankohtaa. Nyt on erinomainen tilaisuus löytää kokonaan uusi suunta elämälleen, laajentaa aiempaa osaamistaan tai löytää itselleen vaikka jokin uusi, kiinnostava harrastus. Suomen monipuolisesta koulutus- ja harrastustarjonnasta löytyy takuulla jokaiselle jotakin.

Elinikäisen oppimisen ja ohjauksen -viikkoon on vielä aikaa, mutta oppimaan voi innostua jo nyt. Itsensä kehittäminen ja uusien taitojen opiskelu kannattaa aina, sillä mikään opittu ei koskaan mene hukkaan. Monipuolinen osaaminen, luovuus ja positiivinen asenne oppimista kohtaan ovat henkistä pääomaa parhaimmillaan ja arvostettuja myös nykyajan työmarkkinoilla. Ja mikä parasta, oppimisesta tulee hyvä olo siitä riippumatta, tapahtuuko oppiminen ohjatusti vai itsenäisesti, työssä vai vapaa-ajalla. Lisäksi elinikäisen oppimisen on tutkitusti todettu olevan hyväksi myös terveydelle. Lapsen aivot kaipaavat virikkeitä yhtä kipeästi kuin vanhankin eikä uusien asioiden opiskelu ole koskaan liian myöhäistä.

Innostuitko? Tervetuloa mukaan oppimisen löytöretkelle!



Jos opiskelu ja oppiminen kiinnostavat, vierailethan myös kampanjamme nettisivuilla. Sieltä löytyy paljon kiinnostavaa luettavaa ja vähän esimakua tulevasta. Syyskuun 19. päivä järjestettävä Helsingin päätapahtuma tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua erilaisiin koulutusvaihtoehtoihin nopeasti, helposti ja kannustavasti.

Virpi

Ei kommentteja: